caret-top caret-bottom google-plus facebook instagram twitter youtube tumblr linkedin pinterest

Otte Vastgoed Advies gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoeken van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer

Otte Vastgoed Advies

Bouwbegeleiding

De bouw begeleiding bestaat uit het nauwgezet volgen van de voortgang van het bouwproces met bijbehorende rapportages hiervan. Dit betreft de volgende items;

Financiën

Opstellen begrotingen/bouwbudgetten en bewaken hiervan tijdens het bouwproces; beoordelen meer en minder werk ten opzichte van contractuele verplichtingen. Afronding van financiële aspecten van het totale proces.

Organisatie

Het adviseren van de opdrachtgevers bij de selectie van voor het project geschikte partijen en beoordeling hiervan. Ter afsluiting het contracteren van geselecteerde partijen.

Planning

Met in acht name van procedure tijden, voorbereidingen, opstellen van haalbare overall planningen waarop opdrachtgevers hun eigen investeringen en werkzaamheden kunnen afstemmen.

Communicatie

Het bepalen/afstemmen van gewenste informatie naar opdrachtgever(s) en andere stakeholders om tot een vloeiend lopend proces te komen.

Kwaliteit

Het bewaken van geleverde kwaliteit in relatie tot het gevraagde niveau, zowel qua documenten als in de fysieke omgeving.

Groot onderhoud voor een scholencomplex plannen?

Wij kunnen u helpen tijdens dit spannende proces!

Neem contact op